top of page
Voorhemknippenbijdehand_edited.jpg
kaderwitbijdehand.png

Barbershop

Salon Bijdehand Hairstyling & Barber is gespecialiseerd in baarden en mannenhaar.

We bieden kapsels, fades, baardtrims en warme handdoek (hot towel) scheerbeurten.

We starten de scheerbeurt met een hot towel om je huid zachter en soepeler te maken, zodat het scheermes gemakkelijker zijn werk kan doen. We gebruiken een scheergel of scheerschuim en masseren deze goed in om zoveel mogelijk irritaties naderhand te voorkomen. We gebruiken een authentiek open mes tijdens het scheren. Tot slot zullen we de huid nabehandelen met een koude handdoek en finishen we met een huidverzorging die het beste bij jou past

For him - voor hem

Het kappen, knippen en scheren is louter vakmanschap. Of je nu voor een knipbeurt komt of om je grijze lokken weg te laten verdwijnen. Onze kappers beheersen de fijne kneepjes van het vak. Van een klassieke coupe tot een eigentijds model. Bij Salon Bijdehand is niets te gek. We maken er in onze salon een beleving van voor de man, met een heerlijke cappuccino of een glaasje bier.

 

What's it gonna be Boy?     Yes or No?     Authentic or modern?

Salon Bijdehand is bij uitstek de plek waar je terecht kunt voor een compleet nieuwe look. Onze kappers zijn op de hoogte van de nieuwste trends, maar wil je je look authentiek houden dan ben je ook hiervoor bij ons in goede handen.

Wil je graag een nieuwe coupe uitproberen? Onze stylisten & Barbers adviseren je graag.

 

barberbeardbijdehand_edited_edited.jpg
kadergoud.png

Hairstyling

Wij geven graag de volledige aandacht aan de man

De een vindt zijn grijze lokken verschrikkelijk. De ander kan er wel mee leven of vind het zelfs op en top mannelijk. Maar wil je er vanaf, dan kun je deze grijze lokken gemakkelijk bij ons laten kleuren. Wil je meer info, loop gerust even binnen. Om je look compleet te maken bieden wij de ‘’complete look’’ aan. Je haar wordt gewassen, geknipt/geschoren, je baard wordt verzorgd en is in no time ‘’back in shape’’, je snor wordt weer piekfijn in orde gebracht en je neus en oorhaar wordt ingekort. Ten slotte worden de wenkbrauwen geknipt en eventueel in vorm gebracht. Als afsluiting wordt er natuurlijk afgesloten met een voor jou geschikte huid- en haarverzorging! 

Behandelingen heren - regular

Heren wassen

Heren tondeuse coupe

Heren wassen, knippen, stylen

Barbershop.png
kaderwitbijdehand.png

the perfect shave

Barbershop

Salon Bijdehand Hairstyling & Barber is gespecialiseerd in baarden en mannenhaar. We bieden kapsels, fades, baardtrims en warme handdoek (hot towel) scheerbeurten.

We starten de scheerbeurt met een hot towel om je huid zachter en soepeler te maken, zodat het scheermes gemakkelijker zijn werk kan doen.

 

We gebruiken een scheergel of scheerschuim en masseren deze goed in om zoveel mogelijk irritaties naderhand te voorkomen. We gebruiken een authentiek open mes tijdens het scheren. Tot slot zullen we de huid nabehandelen met een koude handdoek en finishen we met een huidverzorging die het beste bij jou past.

 

Behandelingen

  • Barber Beard Trim - baard trimmen

  • Barber Shaving - scheren

  • Barber Contouring - contouren

  • Barber Cut & Beard trim - knippen & baard trimmen

  • Barber Cut & Shave - knippen & scheren

  • Barber Complete, Washing, cutting, shaving, facial cleaning, eyebrow/ear/nose hair tweezing - compleet, wassen, knippen, scheren, reiniging gezicht, wenkbrauwen epileren en oor en neushaar verwijderen.

shavebijdehanndkopie_edited_edited_edite
bottom of page