top of page
gezichtsbehandelingenweb.jpg

Gezichtsbehandelingen

Bij Salon Bijdehand kun je terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering en onderhoud van de huid,

denk hierbij aan bijvoorbeeld acné, pigment, droge- of vette huidbehandeling.

Je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor het behandelen van je wimpers en wenkbrauwen, permanente make-up, een prachtige make-up of zelfs een workshop en massages. Wij verwelkomen je graag in onze salon.

 

Wil je graag meer advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

behandelingen

Acné

Een onzuivere huid kan er bij iedereen anders uitzien. Het kan zijn dat het zichtbaar is door oppervlakkige- of meer onderhuidse mee-eters. Je kunt ook ontstekingsverschijnselen krijgen zoals rode pukkels, puistjes, pijnlijke knobbels of cysten met talg gevulde holtes.

Acné kan ontstaan door één of meerdere factoren zoals een verhoogde talgproductie,

een verhoorningsstoornis waardoor de talg zich ophoopt, invloed van bacteriën in de talgklieren en menselijke hormonen. Meestal ligt de oorzaak in een combinatie van deze factoren. Na een intake bepalen we naargelang je huidtype en -conditie een behandeling op maat.

Wil je graag meer advies? Aarzel niet op contact met ons op te nemen.

beatymask1178_edited.jpg
gezichtsbehandelingen

gevoelige huid

Je huid is vaak in één van de volgende condities zoals rood, schraal, droog of jeukerig, en je hebt al meerdere crèmes uitgeprobeerd. Het lijkt of je nergens meer tegen kunt.

Hier kunnen we zeker iets tegen doen.

 

Naargelang je huidconditie gaan we eerst je huid tot rust brengen en je huidbarrière herstellen. Langzaam aan laten we je huid wennen aan de producten. 

Wil je graag meer advies? Aarzel niet op contact met ons op te nemen.

anti - aging

Huidveroudering brengt veranderingen aan de huid zoals: dofheid, futloos, zonneschade, hyperpigmentatie, structuur- veranderingen, verslapte huid en rimpeltjes. 

Helaas worden we naarmate dat we ouder worden geconfronteerd met deze problemen. Met de juiste verzorging kunnen we je huid en de huidverouderende factoren zo lang mogelijk tegenhouden. Het is daarom belangrijk om je huid dagelijks te verzorgen met de juiste producten. 

Na een intake bepalen we naargelang je huidtype en -conditie een behandeling op maat.

Wil je graag meer advies? Aarzel niet op contact met ons op te nemen.

droge / vochtarme huid

Heb je ook wel eens last van een trekkerige huid? Dan is de kans groot dat je een droge vochtarme huid hebt. Dit komt vaak in de winter voor en kan ook nog roodheid vertonen. De barrière van je huid is op dat moment aangetast en vertoont vaak ook huidschilfertjes. Je huid heeft met name een vochtherstellende behandeling nodig met de juiste producten.

 

Na een intake bepalen we naargelang je huidtype en -conditie een behandeling op maat.

Wil je graag meer advies? Aarzel niet op contact met ons op te nemen.

rosacea

Dit is een huidaandoening die opvalt met kenmerken zoals roodheid op de wangen, neus, kin, voorhoofd en oogleden. Dit kenmerkt zich als een droge- en gevoelige huid.

 

Sommige mensen hebben rond de neus, wangen, mond, kin en ogen een brandende- of jeukende huid. Maar ook bultjes en ontstekingen op de aangedane huid met kleine zichtbare bloedvaatjes. 

Het probleem zit in de kleine haarvaatjes in de huid en het immuunsysteem van de huid. Vaak speelt de bacterie staphylococcus aureus hierbij ook een negatieve rol. Ook een aantal factoren in je levensstijl kunnen de symptomen van rosacea verergeren. 

Als behandeling gaan we de huid kalmeren en de weerstand verhogen. 

Na een intake bepalen we naargelang je huidtype en -conditie een behandeling op maat.

Wil je graag meer advies? Aarzel niet op contact met ons op te nemen.

pigmentatie

Een veel voorkomende soort van huidveroudering zijn pigmentvlekken, of ook wel pigmentatie genoemd. In de zomer zijn de vlekken donkerder dan in de winter. We willen graag deze vlekken camoufleren. 

Het ontstaan van deze vlekken gebeurt op verschillende manieren. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn: direct zonlicht, hormonen tijdens zwangerschap of bij het gebruik van een anticonceptiepil.

Na een intake bepalen we naargelang je huidtype en -conditie een behandeling op maat.

Wil je graag meer advies? Aarzel niet op contact met ons op te nemen.

.

brows

brows

browsblue.jpg

Wenkbrauwen en/of wimpers verven

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

 

Heb je van nature geen weelderige wimpers of volle wenkbrauwen? Of heb je geen zin meer om elke dag met je mascara aan de slag te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wimpers en wenkbrauwen langer én voller doen lijken.

Daarnaast is het verven van wimpers en wenkbrauwen ook een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een een wenkbrauw- en/of wimperbehandeling je blik intenser maken. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal! Bovendien sta je binnen dertig minuten buiten met mooie, donkere wimpers en/of wenkbrauwen en een sprekende oogopslag.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET VERVEN
VAN JE WIMPERS EN WENKBRAUWEN?

Weelderige wenkbrauwen zijn weer terug van weggeweest. Denk je dat deze look niet voor je is weggelegd? Think again, want verven maakt je wenkbrauwhaartjes optisch voller en donkerder, wat zorgt voor een veel intensere look. De verf houdt tot wel 4 weken, maar vervaagt naar verloop van tijd wel iets. Voor een intense look herhaal je de behandeling daarom regelmatig.

Lig je toch in de stoel? Laat je wenkbrauwen dan meteen shapen. Zo is je look in één bezoekje helemaal af.

GOED OM TE WETEN

Na maximaal een half uur sta je weer buiten met prachtig gekleurde wimpers en/of wenkbrauwen. Zeg dus maar dag tegen je blotebillengezicht, uitgelopen mascara en vervelende zwarte vlekken op je kussen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen bespaart het verven van je wimpers en wenkbrauwen je ook nog eens een hoop tijd en geld. Dus waar wacht je nog op?

henna - brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen?

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij henna brows op de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN voor henna brows?

Jazeker, kleuren zijn er in: Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met je specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

 

GOED om TE WETEN

  • Bij een erg vette huid, zal de henna helaas sneller van de huid verdwijnen

  • Wanneer je huid geïrriteerd is of bij wondjes op en rond de wenkbrauwen dan is het niet mogelijk de behandeling toe te passen

  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf, dan is het niet mogelijk de behandeling toe te passen

  • Wanneer je ooit een allergische reactie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna- of wimper/wenkbrauwverf dan is het niet mogelijk de behandeling toe te passen. Eerst zal dan opnieuw een allergietest moeten worden gedaan

  • Als je na de behandeling direct van plan bent om  in de zon of onder de zonnenbank te gaan, dan kan het snel een kleurverschil veroorzaken

  • Als je zwanger bent is het niet mogelijk om de behandeling toe te passen.

HOE VERZORG IK MIJN HENNA brows?

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je huid rondom de ogen en wenkbrauwen niet reinigt. Ook huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laten de henna brows eerder vervagen.

henna-brows

Browlift

De browlift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen.

Op die manier zorgen we ervoor dat warrige en stugge haartjes 'gestyled' worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol,

sprekend en een beetje 'fluffy' uit. De techniek is vrijwel gelijk aan de lashlift (wimperlifting).

 

De behandeling bestaat uit de volgende stappen.

First things first: allereerst moeten de wenkbrauwen worden gereinigd. Wanneer de wenkbrauwen schoon en vetvrij zijn gemaakt, dringt de permanentvloeistof beter door in de wenkbrauwen. Na de inwerktijd wordt de vloeistof verwijderd. Met een wattentip wordt de neutralisatie of fixatie aangebracht. Na het intrekken van de vloeistof kan hierna worden gekozen om de wenkbrauwen te verven voor een verbluffend effect. Wanneer je eindelijk in de spiegel mag kijken, zie je direct resultaat: je wenkbrauwen zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wenkbrauwhaartjes hebt.
 

Let op: de eerste 24 uur na je behandeling mag de huid rondom je ogen en wenkbrauwen niet in aanraking komen met water, olie of andere vloeistoffen.

GOED OM TE WETEN

  • Hoe lang het effect van een browlift aanhoudt, is afhankelijk van de snelheid waarmee je wenkbrauwhaartjes groeien, maar ook de cyclus waarmee de haartjes uitvallen. Voor een optimaal resultaat kun je elke 1,5 tot 2 maanden een browlift herhalen.

  • Een browlift behandeling geeft eventjes een vreemde geur af. Het ruikt niet lekker maar dat is van korte duur.

Een browlift kan je heel wat (on)nodige rompslomp schelen in de ochtend: je hoeft in principe geen wenkbrauwpoeder meer te gebruiken en je browlift vormt de perfecte basis voor een geslaagde make-up look.

browlift

Lashes

Wimperextentions
 

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot wel 3 weken fantastische wimpers. Wij verzorgen de one-by-one techniek.

 

Net als je wenkbrauwen bepalen je wimpers voor een groot deel je uitstraling. Heb je weinig wimpers of heb je heel lichte- en korte wimpers? Dan is er een manier om de natuur een handje te helpen. Wimperextensions geven je wimpers die perfect opgemaakte uitstraling zonder elke dag in de weer te hoeven met een wimperkruller of mascara.

 

Wimperextensions zijn niet hetzelfde als kunstwimpers. Wimperextensions worden namelijk haartje voor haartje, of per klein plukje aan de wimpers bevestigd. Dit in tegenstelling tot kunstwimpers, die per strook aan de huid boven de wimpers worden bevestigd.

 

Wimperextensions geven daarom een heel natuurlijke look. De one by one-techniek is perfect wanneer je een subtiele- en chique oogopslag wilt creëren. Mag het ietsje meer zijn en ga je voor een glamoureuze uitstraling?

Dan is de vollere volume en bredere dikte een goede optie.

lashes

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens je eerste behandeling worden je wimpers schoongemaakt en ontvet. De extensions worden aan de wimpers bevestigd met een speciale waterproof lijm. Je wimpers kunnen dus gewoon nat worden zonder dat je wimperextensions loslaten. Let op! de eerste 24 uur na je behandeling mogen je ogen niet in aanraking komen met water, olie of andere vloeistoffen.

GOED OM TE WETEN

Om zo lang mogelijk te genieten van je wimpers zullen we je

adviseren om je wimpers voorzichtig schoon te maken en niet in je ogen te wrijven. Ook zul je niet aan de slag moeten gaan met je wimperkruller en pas op voor make-up reiniger op oliebasis.

Dit laatste kan ervoor zorgen dat de lijm - en dus je wimper-extensions - loslaten. Wanneer je hier goed op let en je voorzichtig met je wimperextensions omgaat, kun je wel tot 3 weken plezier hebben van je wimperextensions.

Let op: de eerste 24 uur na je behandeling mag de huid rondom je ogen en wenkbrauwen niet in aanraking komen met water, olie of andere vloeistoffen.

beforelashlift.png
afterlashlift.png

Lashlift

Droom jij van prachtige en gekrulde wimpers? Dan hebben we goed nieuws!
Met een wimperpermanent heb je wekenlang mooie wimpers, zonder gedoe met uitlopende mascara, traditionele wimperkrultangen of loszittende nepwimpers. Met deze behandeling ben je wel vijf tot zeven weken af van die kaarsrechte wimpers en heb je 24/7 de ideale wimpers.

First things first: allereerst moeten de wimpers worden gereinigd. Wanneer de wimpers schoon en vetvrij zijn gemaakt, dringt de permanentvloeistof beter door in de wimpers. Na de inwerktijd wordt de vloeistof verwijderd. Met een wattentip wordt de neutralisatie of fixatie aangebracht. Na het intrekken van de vloeistof kan hierna worden gekozen om de wimpers te verven voor een verbluffend effect. Wanneer je eindelijk in de spiegel mag kijken, zie je direct resultaat: je wimpers zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wimperhaartjes hebt.
 

Let op: het is beter om de eerste 24 uur te wachten met het aanbrengen van make-up op het behandelde gebied. De eerste 24 uur na je behandeling mag de huid rondom je ogen en wenkbrauwen niet in aanraking komen met water, olie of andere vloeistoffen.

GOED OM TE WETEN

  • Hoe lang het effect van een lashlift aanhoudt, is afhankelijk van de snelheid waarmee je wimperhaartjes groeien, maar ook de cyclus waarmee de haartjes uitvallen. 

  • Een lashlift behandeling geeft eventjes een vreemde geur af. Het ruikt niet lekker maar dat is van korte duur.

Een lashlift kan je heel wat (on)nodige rompslomp schelen in de ochtend: je hoeft in principe geen mascara meer te gebruiken en je lashlift vormt de perfecte basis voor een geslaagde make-up look.

lashlift
bottom of page