top of page

Onze deskundige- en ervaren specialisten staan voor je klaar. We bieden de behandeling die bij je past en we leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Want we helpen graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Je mag er zijn!

Of je nu komt voor een lichaamsscrub, ontharing, spraytan of massage, bij ons is er voor ieder wat wils.

 

Malu Wilz lichaamsscrub

Kom volledig tot rust tijdens deze unieke ervaring, met hoogwaardige producten van Malu Wilz geheel aangepast op jouw wensen.

Deze lichaamsbehandeling bestaat uit een unieke intensieve verzorging voor het lichaam en is geschikt voor alle huidtypes.

De scrub verwijdert dode en verouderde huidcellen en zorgt voor een zachte en frisse huid.

Tijdens het gebruik vormt de scrub een witte emulsie op de natte huid, wat een aangename behandeling garandeert en ervoor zorgt dat je na het masseren de scrub gemakkelijk kan afspoelen.
Deze scrub is ook te bestellen voor thuisgebruik.

LICHAAMSBEHANDELING KLEIN.jpg

Bruin zonder zon was nog nooit zo gemakkelijk!

De tanning spray van MARC INBANE is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke gebruinde huid.

 

Het ingenieuze spraysysteem zorgt voor een fantastische verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke- en zomerse teint houdt gemiddeld 7 tot 10 dagen aan.

spraytan-2.jpg
harsenbijdehand.jpg

Hars is een warme substantie die op je huid wordt aangebracht en waarbij meerdere ongewenste haartjes in één keer worden verwijderd.

Deze hars op basis van natuurlijke ingrediënten zorgt voor een super glad en langdurig haarvrij resultaat. Haar vanaf 2 mm wordt moeiteloos verwijderd.

De hars is verrijkt met aromatische geuroliën, afgestemd op jouw huid en haartype.

 

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat meerdere haartjes met wortel en al verwijderd worden.

 

Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug.

bottom of page