Pedicure | Gelpolish

Pedicure

Een pedicure is iemand die zich professioneel bezighoudt met voetverzorging: het verzorgen en behandelen van de voeten en de nagels van de voeten.

Het werk van de manicure lijkt op dat van de pedicure, maar is gericht op de handen en de vingernagels.

Tijdens een behandeling kunnen wij de volgende handelingen uitvoeren:

  • Knippen, frezen en veilen van de teennagels
  • Verwijderen van eelt en likdoorns (ook wel eksterogen)
  • Behandelen van kloven, schimmelnagels en ingegroeide nagels
  • Geven van voetmassages
  • Lakken en polijsten van de teennagels
  • Behandelen van reumatische voetklachten
  • Behandelen van diabetische voetklachten
  • Adviseren omtrent goede voetverzorging

Gelpolish

Salon Bijdehand werkt met Gelpolish van DNA en ProNails. Dit is de hedendaagse vervanging van nagellak, met als voordeel dat het slijt- en krasvast is en een droogtijd heeft van slechts 3 minuten. Gegarandeerd 3 weken kleurvast zonder enige beschadiging, in maar liefst 50 kleuren en met specialiteit ‘custom made’ kleuren, zodat u bij uw favoriete outfit bijpassende nagels heeft.

Medische doeleinden

Maar wist u ook dat gelnagels ook voor sommige medische doeleinden zeer geschikt zijn? Sommige artsen bevelen gelnagels aan tijdens een chemokuur. Dit omdat uw nagels worden beschermend tegen vervorming of uitval tijdens deze kuur, wat in sommige gevallen zeker kan voorkomen. Wij willen u er wel op wijzen dat dit enkel bij gelnagels het geval is en niet bij acryl nagels omdat bij een chemokuur gebruik wordt gemaakt van een vloeistof dat acryl bevat.

Psoriasispatiënten kunnen hun nagels met gel of acryl bedekken en daarmee de nagels weer een mooi uiterlijk geven. Geef uw zelfvertrouwen weer een boost! Voor mensen met vormen van eczeem, wanneer deze gepaard gaat met jeuk, kunnen gelnagels een uitkomst bieden tegen het krabben en de daaruit voortvloeiende littekens.

Tevens kunnen klanten met beschadigde of gespleten nagels kunnen bij ons terecht. Wij behandelen de nagels en kunnen minder mooie plekken bedekken met een mooie kleur. Net wat u zelf wilt. Komt u gerust eens langs als uw nagels vreemde strepen of vlekjes vertonen.

Ook nagelbijters kunnen bij Salon Bijdehand terecht voor een speciale behandeling, om van het nagelbijten af te komen. Natuurlijk ook voor de nagelbijtende heren.

Salon Bijdehand kan in samenwerking met uw behandelend arts een juiste behandeling bepalen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden bij medische klachten de behandeling. Neemt u hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor het maken van een afspraak