Nagels

Gelpolish

Salon BijDeHand werkt met Gelpolish van DNA en ProNails. Dit is de hedendaagse vervanging van nagellak, met als voordeel dat het slijt- en krasvast is en een droogtijd heeft van slechts 3 minuten. Gegarandeerd 3 weken kleurvast zonder enige beschadiging, in maar liefst 50 kleuren en met specialiteit ‘custom made’ kleuren, zodat u bij uw favourite outfit bijpassende nagels heeft.

Medische doeleinden

Maar wist u ook dat gelnagels ook voor sommige medische doeleinden zeer geschikt zijn? Sommige artsen bevelen gelnagels aan tijdens een chemokuur. Dit om uw nagels te beschermen tegen vervorming of uitval tijdens deze kuur, wat in sommige gevallen zeker kan voorkomen. Wij willen u er wel op wijzen dat dit enkel bij gelnagels het geval is en niet bij acryl nagels. Dit mag bij een chemokuur niet gebruikt worden in verband met de vloeistof wat acryl bevat.

Psoriasispatiënten kunnen hun nagels met gel of acryl bedekken en daarmee de nagels weer een mooi uiterlijk geven. Geef uw zelfvertrouwen weer een boost! Voor mensen met vormen van eczeem, wanneer deze gepaard gaat met jeuk, kunnen gelnagels een uitkomst bieden tegen het krabben en de daaruit voortvloeiende littekens.

Mensen met beschadigde of gespleten nagels kunnen bij ons terecht. Wij behandelen de nagels en kunnen minder mooie plekken bedekken met een mooie kleur. Net wat u zelf wilt. Komt u gerust eens langs als uw nagels vreemde strepen of vlekjes vertonen.

Nagelbijters kunnen bij SalonBijDeHand  terecht voor een speciale behandeling, om van het nagelbijten af te komen. Natuurlijk ook voor de nagelbijtende heren.

Salon BijDeHand kan in samenwerking met uw behandelend arts een juiste behandeling bepalen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden bij medische klachten de behandeling. Neemt u hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.