Manicure | Gel & Acryl | Gelpolish

Manicure

Manicures behandelen de handen en vingernagels. Het doel van de behandeling is het tot rust brengen van de handen en daarnaast het cosmetisch verfraaien van de handen en nagels. Tijdens een behandeling kunnen wij de volgende handelingen uitvoeren :

 • Reinigen van de handen
 • Insmeren van de handen met verzorgende lotion
 • Verrichten van handmassage
 • Scrubben van de handen
 • Uitvoeren van een paraffinebehandeling (het behandelen van de handen met warme, vloeibare paraffine, die de handen voedt en hydrateert)
 • Verzorgen en terugduwen van de nagelriemen
 • Knippen, frezen en vijlen van de nagels
 • Polijsten van de nagels
 • Lakken van de nagels (basislak en eventueel een topcoat)
 • Aanbrengen van kunstnagels
 • Adviseren over handverzorging

Gelnagels

Gelnagels, oorspronkelijk ook wel bekend als nagelextensions, zijn gemaakt met een speciale gel die zal verharden onder ultraviolet licht (UV) of licht emitterende diode (LED). Echter, recent gebruik van de uitdrukking omvat vele nagel diensten die gebruik maken van gels, waaronder de zeer populaire gel polish manicure en gellak.

Acrylnagels

Acrylnagels staan bekend als een steviger, duurzamer alternatief voor gelnagels. De acryl nagellak wordt aangebracht over je natuurlijke nagel en kan ook worden gebruikt om de natuurlijke nagel te verlengen. Je mengt een vloeistof ,een zogenaamde monomeer, met een poeder ,een zogenaamd polymeer, en breng het mengsel aan op je nagel waar het zal verharden.

Gelpolish

Salon Bijdehand werkt met Gelpolish van DNA en ProNails. Dit is de hedendaagse vervanging van nagellak, met als voordeel dat het slijt- en krasvast is en een droogtijd heeft van slechts 3 minuten. Gegarandeerd 3 weken kleurvast zonder enige beschadiging, in maar liefst 50 kleuren en met specialiteit ‘custom made’ kleuren, zodat u bij uw favoriete outfit bijpassende nagels heeft.

Medische doeleinden

Maar wist u ook dat gelnagels ook voor sommige medische doeleinden zeer geschikt zijn? Sommige artsen bevelen gelnagels aan tijdens een chemokuur. Dit omdat uw nagels worden beschermd tegen vervorming of uitval tijdens deze kuur, wat in sommige gevallen zeker kan voorkomen. Wij willen u er wel op wijzen dat dit enkel bij gelnagels het geval is en niet bij acryl nagels omdat bij een chemokuur gebruik wordt gemaakt van een vloeistof dat acryl bevat.

Psoriasispatiënten kunnen hun nagels met gel of acryl bedekken en daarmee de nagels weer een mooi uiterlijk geven. Geef uw zelfvertrouwen weer een boost! Voor mensen met vormen van eczeem, wanneer deze gepaard gaat met jeuk, kunnen gelnagels een uitkomst bieden tegen het krabben en de daaruit voortvloeiende littekens.

Tevens kunnen klanten met beschadigde of gespleten nagels bij ons terecht. Wij behandelen de nagels en kunnen minder mooie plekken bedekken met een mooie kleur. Net wat u zelf wilt. Komt u gerust eens langs als uw nagels vreemde strepen of vlekjes vertonen.

Ook nagelbijters kunnen bij Salonbijdehand  terecht voor een speciale behandeling, om van het nagelbijten af te komen. Natuurlijk ook voor de nagelbijtende heren.

Salon Bijdehand kan in samenwerking met uw behandelend arts een juiste behandeling bepalen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden bij medische klachten de behandeling. Neemt u hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor het maken van een afspraak